browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Over Willem Tell

Welkom bij HBSV Willem Tell, een handboogschietvereniging gelegen aan de Rotterdamseweg in Delft. We zijn onder andere bekend om de 3D-wedstrijd die we jaarlijks organiseren in het Delftse Hout, maar daarmee is lang niet alles gezegd.

Over ons

Wij zijn HandBoogSchietVereniging (HBSV) Willem Tell, een vereniging met een prettige mix van sportiviteit, gezelligheid en bijna alle denkbare soorten handboog. De vereniging heeft een rijke historie en bestaat al 100 jaar. Lees meer over ons.

Historie Willem Tell

Handboogschietvereniging Willem Tell is opgericht op 16 September 1919. Hij is ontstaan uit de fabrieks- sportvereniging van Calvé. Lees meer over de historie.

Ons clubgebouw

Ons clubgebouw in Delft is twee avonden per week geopend voor de leden om te schieten. Voor sommigen een oefening voor de regionale competitie, voor anderen een gelegenheid om lekker recreatief te schieten. Lees meer over ons clubgebouw.

Wedstrijden

Er zijn allerlei wedstrijden die (mede) door ons worden georganiseerd. Een aantal daarvan zijn voor een meer of minder breed publiek, andere zijn puur door en voor de eigen leden. Lees meer over wedstrijden.

Lid worden?

Bij HandboogSportVereniging Willem Tell in Delft kunt u vrijblijvend een zesdaagse introductiecursus volgen om kennis te maken met het boogschieten. Onder begeleiding van een trainer maakt u kennis met de klassieke pijl-en-boog. Lees meer over hoe je lid kunt worden.

Contributie

Van de leden wordt verwacht dat de bedragen tijdig worden overgemaakt op rekening NL10 INGB 0000 2568 90 op naam van HBSV Willem Tell. Lees verder over de contributie.


Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter