browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mini-3D september 2020

Posted by on 23 september 2020

Afgelopen zondag 20 september hielden we een mini-3D rond ons clubgebouw voor de eigen leden. Het was lekker weer en we kijken terug op een geslaagde dag.

Om acht uur stipt begon de opbouw. Geholpen door ruim 12 vrijwilligers waren we in twee uur tijd klaar voor de start. Dit is een nette prestatie, want met 23 doelen was het parcours niet zo “mini” als de naam suggereert.

Ontwijk de takken, één van de 3D-vaardigheden

Iets na tienen deed Dick een welkomswoord en gaf instructies over het parcours, de veiligheid en de puntentelling. We hanteerden groepen van maximaal 4 personen en namen minimaal 1 doel aan tussenruimte voor de startposities. Verder kozen we voor maximaal twee pijlen per doel. Om kwart over tien werden we naar de startposities gebracht en even later konden we van start gaan.

Keurig schot in de “kill”.

Net als de Kerst-3D vorig jaar maakten we gebruik van de stroken bos aan weerszijden van de Kruithuisweg. Deze keer stonden er ook nog drie doelen aan de oostkant van de Mekelweg. Op onze schietbaan stond een alternatief doel: bewegende balonnen. De route was behoorlijk efficiënt, ondanks het flinke aantal doelen was er ruimte voor twee behoorlijk lange schoten: de tijger en de bruine beer.

Lunch verzorgd door Dam en Sera, smakelijk!

De lunch was divers en goed verzorgd, deze konden we genieten in de buitenlucht. Na de lunch was de prijsuitreiking, we hadden vijf standaards te vergeven, vermomd als sorbet. Een groot deel van de deelnemers heeft helpen opruimen, dat verliep daarmee heel vlot: in 20 minuten was alles binnen. Iedereen die heeft geholpen: bedankt!

Prijsuitreiking en dankwoord door Wilbert

 

Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter