browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Willem Tell berichten maart 2015

Posted by on 14 maart 2015
Paasverschieting
Op zondag 29 maart a.s. is er een Paasverschieting !
Dit is een verschieting met alternatieve doelen. Het is natuurlijk weer een verassing wat de organisatoren allemaal bedacht hebben om op te schieten.
Aanvang is om 11:00 uur en het gebouw is om 10:30 uur open. Natuurlijk is er een lunch voor de aanwezigen. Laat nog even weten of je komt en of je nog iemand meeneemt ! Er ligt op de bar ook een inschrijflijst maar je kan ook even een mailtje terug sturen zodat we weten hoeveel paaseitjes we moeten verzamelen

 

Koningsschieten
Jawel, nog een leuke wedstrijd in het verschiet : Koningsschieten !
Al sinds de middeleeuwen een traditie die voortgezet is door de handbooggildes en in de huidige tijd door veel verenigingen. De Koning zelf komt dit jaar helaas niet. Traditionele middeleeuwse outfit zou leuk zijn…

Datum : 19 april, aanvang 10:30 uur, zaal open om 10:00 uur.

Datum 3D 2015 van Willem Tell Delft !
Inmiddels ook een traditie aan het worden : de 3D wedstrijd van Willem Tell. Dit jaar op zondag 13 september. Ook dit jaar op het bekende heuvelachtige terrein in een uithoek van de Delftse Hout. Natuurlijk vraagt een dergelijk evenement waar mensen uit het hele land op af komen, om vrijwilligers die willen helpen om er weer een leuke dag van te maken. We zoeken nog mensen die invulling aan de catering wilen geven en natuurlijk mensen voor het opzetten van de party-tenten. Meld je aan bij Wilbert Vonck of Dick Boender.

 

Algemene Leden Vergadering 2015 (schietbaan gesloten)
Op woensdag 1april a.s. begint om 20:00 uur de ALV. Er kan op die avond niet geschoten worden. Het is belangrijk dat u aanwezig bent op de Algemene Leden Vergadering omdat hier wordt besproken wat er binnen de vereniging speelt. Over een aantal onderwerpen kunnen leden stemmen, men kan voorstellen aan leden en bestuur voorleggen; kortom, wees erbij zodat u later niet verrast kan worden door veranderingen binnen de vereniging. U heeft de uitnodiging, agenda en notulen 2014 reeds ontvangen. Niet ontvangen ?? Laat het even weten dan sturen we het nog een keer.

Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter