browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lid worden?

Bij HandboogSportVereniging Willem Tell in Delft kunt u vrijblijvend een zesdaagse introductiecursus volgen om kennis te maken met het boogschieten. Onder begeleiding van een trainer maakt u kennis met de klassieke pijl-en-boog, en zult u ontdekken dat boogschieten meer is dan u denkt. Boogschieten kan een zeer ontspannende bezigheid zijn voor jong en oud! Spierbundels? Niet nodig, er is voor iedereen een passende boog.

Tijdens de zesdaagse introductiecursus zorgt H.B.S.V. Willem Tell voor boog, pijlen en beschermingsmaterialen. De lessen zijn op vrijdagavond, de cursus begint telkens om 19.30 u. Als de introductiecursus op vrijdagavonden voor u niet mogelijk is, neem dan gerust contact op met de voorzitter van de vereniging. Na deze cursus beslist u of handboogschieten u aanspreekt, en zo ja, dan kunt u lid worden van de vereniging.

Gedurende een korte periode daarna kunt u boog en pijlen huren van de vereniging, maar de aanschaf van eigen materiaal heeft de voorkeur. Wij adviseren u graag over de aankoop van boog, pijlen en beschermingsmateriaal.

Onder het kopje Berichten worden de data van de introductiecursus gepubliceerd, en de cursusdagen staan ook in de Kalender. De maximale groep grootte is 8 personen. Voor een jeugd lid hanteren wij de minimale leeftijd van 14 jaar. Zie ook de kosten van de cursus, booghuur en lidmaatschap.


Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter