browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Koningsschieten 2019

Posted by on 31 mei 2019

Het koningsschieten van 2019 zal plaatsvinden op zondag 16 juni. Alle leden van HBSV Willem Tell zijn van harte uitgenodigd.

Het schieten start om 14:30, wees bij voorkeur rond 14:00 aanwezig als je wilt meedoen, uiterlijk 14:15. De club is open vanaf 13:30.

Het koningsschieten is een 1-pijls wedstrijd die bestaat uit 2 ronden van elk 25 pijlen. Zoals gebruikelijk hanteren we 3 boogklassen: barebow, recurve en compound. Bij gelijke scores binnen het prijzenveld volgt een nakamp. We schieten op gildeblazoenen en de afstand is 25 meter.

Het Gildeblazoen

Na afloop van de wedstrijd houden we een barbecue. Op de bar ligt een inschrijflijst, graag hierop aangeven of je meeschiet, je boogklasse en of je wil mee-eten bij de barbecue. Natuurlijk kun je allergiƫn en eetvoorkeuren (b.v. vegetarisch) aageven.

We beschouwen het koningsschieten als de afsluiting van het schietseizoen. Het maakt niet uit hoeveel punten je schiet, doe lekker mee. We hopen op een gezellige dag, en dat het weer maar zo mooi mag zijn als vorig jaar.

Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter