browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kerstverschieting 2017

Posted by on 21 december 2017

Op zondag 17 december was de Kerstverschieting van 2017. Een frisse, maar gelukkig droge dag voor deze alternatieve verschieting. Het was weer reuze gezellig met ruim 30 aanwezigen.

Omdat op de laatse ALV was besloten om voor funverschietingen niet meer mensen aan te wijzen voor de organisatie, bleek het lastig om vrijwilligers te vinden voor deze Kerstverschieting. Vanwege inspanning van velen (één baan/thema per persoon) is het toch gelukt en het resultaat mocht er zijn.

Een deel van de aanwezigen bij deze Kerstverschieting

Het had gevroren en we werden gewaarschuwd om voorzichtig te lopen want ’s ochtends was het spiegelglad achter de doelen. Er waren 8 thema’s, en 3 daarvan hadden iets met beweging. Baan 1 bestond uit enkele vaste en enkele dwarrelende ballons.

Prachtig werk gemaakt van de banen. Twee bewegende doelen.

Baan 6 was de “schiettent”, daar schoot je met een lichte clubboog pijlen met blunts op twee doelen die neerklappen als je raakt: een kerstman en een sneeuwman. Baan 8 had een blazoen achter een op en neer bewegende schuif.

Voor het doel “schiettent” moest je een lichte clubboog gebruiken.

Ook de lunch was weer prima geregeld. Diverse belegde broodjes, salades, bolletjes met warme worstjes en enkele frituursnacks.

Behalve salades waren er ook de nodige belegde broodjes en frituursnacks.

Met 8 thema’s bedacht door 8 mensen krijg je grote variatie in puntentelling, met de bijbehorende hilariteit bij de prijsuitreiking (de winnaars hadden vaak geen idee).

Iedereen nam iets lekkers naar huis, de prijswinnaars ietsje meer.

Ook de geheimzinnige score op baan 6 (K of S) werd opgehelderd: wie de kerstman had neergknald mocht iets voor komende Pasen gaan organiseren, aan de sneeuwman kleefden geen consequenties. Dank aan iedereen van de organisatie van deze Kerstverschieting, vooral ook de voornaamste initiatiefnemer: Willem den Braver.

Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter