browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kerstverschieting 2016

Posted by on 25 december 2016

Op zondag 18 december was de Kerstverschieting 2016. Het was gezellig druk met wel 40 schutters.

Woord vooraf door de organisatie.

We werden welkom geheten door Arjen en daarna vertelde Sophia hoe de wedstrijd was bedacht. Er waren twee ronden, de ene voor de lunch en de andere na. De eerste ronde was “Kerstballen knallen”, waar je punten moest verzamelen door Kerstballen, kaarsjes of dennenappels te raken in 12 ronden met 2 pijlen.

Een vertrouwd nummer: kerstballen knallen.

Na de eerste ronde was de lunch, deze bestond uit erwtensoep en broodjes met warme worst of een kroket. De lunch werd geleverd en grotendeels gesponsord door Makro. Ondanks het tamelijk zachte weer vonden de snert en de warme broodjes gretig aftrek. Ook ontbrak het niet aan warme chocolademelk en glühwein. Ondertussen werden de banen omgebouwd door de organisatie.

Genieten van een goed verzorgde lunch.

De tweede ronde hadden de banen elk een eigen thema. De afstanden waren verschillend, dus je moest schatten. De kortste afstand had als thema “Casino”, de langste “Halloween”. De tweede ronde werd als 3-pijls geschoten in 10 ronden, daarbij roulerend zodat elke groep schutters tenminste eenmaal ieder thema kreeg.

Banen met thema’s op verschillende afstanden.

Aan het eind werden de prijzen uitgereikt en de “winnaars” bekendgemaakt van het organiseren van de komende Paasverschieting. We kunnen terugkijken op een mooie en keurig georganiseerde Kerstverschieting.

Met z’n allen op de groepsfoto.

Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter