browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kerstverschieting 2015

Posted by on 22 december 2015

Afgelopen zondag 20 december was de Kerstverschieting van 2015. Er waren zo’n 30 mensen aanwezig, de organisatie had een fraaie hindernisbaan gemaakt en het was een gezellig dagje.

Een woordje vooraf van de voorzitter.

Een woordje vooraf van de voorzitter.

Na een introductie van de voorzitter werd de puntentelling toegelicht: het ging voornamelijk om kerstballen in verschillende maten. Hoe kleiner de kerstbal, hoe meer punten. Daarna ging de verschieting van start en werd de hindernisbaan onthuld.

De hindernissen waren gemakkelijk te raken...

De hindernissen waren gemakkelijk te raken…

Het was met recht een hindernisbaan: de hindernissen waren goed voor minpunten en sommige waren haast niet te missen. Verder werd het zicht nog belemmerd door de rook van drie houtvuurtjes. Kortom, er was weer mooi werk gemaakt van de banen.

Er werd weer met een rijke variatie aan typen boog geschoten.

Er werd weer met een rijke variatie aan typen boog geschoten.

Na de eerste ronde werden broodjes geserveerd, en hoewel het zacht weer was vonden de broodjes warme kroket toch gretig aftrek. Met een beker warme glühwein was de kerstlunch compleet, daarna was het tijd voor de tweede ronde.

Er werd weer goed voor ons gezorgd die dag.

De inwendige mens werd weer goed verzorgd die dag.

Na nog enkele ronden (met bijbehorend gefoeter op de hindernissen) was het eventjes wachten op de uitslagen en de gevreesde aankondiging wie de Paasverschieting gaat organiseren. Maar anders dan gebruikelijk werd dat niet bepaald door de uitslagen: de familie Onstenk bood vrijwillig aan om de organisatie van de Paasverschieting op zich te nemen.

Prijsuitreiking door het organiserend commité.

Prijsuitreiking door het organiserend commité.

Iedereen mocht nog een banketstaaf meenemen en we kunnen terugkijken op een fijne en gezellige Kerstverschieting.

Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter