browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Clout 2 Prinsenbeek 2018

Posted by on 17 oktober 2018

Op zondag 14 oktober hield HBV St. Sebastiaan in Prinsenbeek hun tweede open cloutverschieting. Zo’n 8 mensen van HBSV Willem Tell waren er weer bij op een prachtige nazomerdag.

Op de eerste open clout merkte de organistatie dat bij het schieten van setjes van 3 pijlen er veel tijd in het heen- en weerlopen gaat zitten, daarom was deze keer al direct setjes van 6 pijlen de norm. Er waren twee ronden van 30 pijlen gepland omdat het veld niet de hele middag beschikbaar was.

Een paar mensen van Willem Tell in actie.

Net als de vorige keer was de lunch goed verzorgd: diverse belegde broodjes en soep. Ook vulden we onze waterflesjes, want het was met 25 graden abnormaal warm voor half oktober. Er stond een lichte wind en die was gedeeltelijk van opzij, maar daar hadden we maar weinig last van.

Punten tellen, een kunst apart bij een clout-wedstrijd.

De tweede helft van de 60 pijlen liep vlot, en omdat er nog genoeg tijd over was besloot de organisatie tot nog een derde helft, we schoten in totaal dus 90 pijlen. Een hele slijtageslag voor sommigen, anderen kwamen juist net op dreef.

Op de voorgrond schutters van de organiserende vereniging.

De heren van Willem Tell vielen goed in de prijzen, we namen ze alledrie mee naar huis. Zie de website van HBV St. Sebastiaan Prinsenbeek voor de overige uistslagen en de nodige foto’s.

Beheerder: Willem Tell Delft free for life counter